Ga naar de inhoud

Verzend- en Leveringsbeleid

  • door

– Indien U bestelt op werkdagen voor 15.00 uur verwerken wij uw bestelling dezelfde dag. Wanneer U uw bestelling in het weekend verricht, wordt deze de volgende maandag na het weekend van bestelling aangeboden bij PostNL. 

– Zodra wij uw pakket aanbieden bij PostNL wordt het door hen verwerkt in hun systeem. U krijgt een track & trace code opgestuurd per mail. Tevens krijgt U van ons een email bericht dat uw bestelling bij ons verwerkt is en het pakket aangeboden is bij PostNL. 

Mocht U nu geen bericht vinden in uw email, kijkt U dan even in uw spam berichten. Wellicht is het bericht hierin terechtgekomen. Indien dit niet het geval is neemt U dan contact met ons op.

– U begrijpt dat wij geen invloed hebben op de levering van uw pakket door PostNL. De levering is afhankelijk van de drukte bij hen. Is uw pakket niet afgeleverd ondanks de track & trace code, neemt U dan meteen contact met ons op. Wij gaan er meteen achter aan voor U. Natuurlijk zijn bij gebreken hierin de kosten geheel voor onze rekening. 

– De leveringstijden van PostNL bedragen in Nederland ongeveer 1 tot 2 werkdagen, afhankelijk van de drukte bij hen. 

– De bezorgkosten voor Nederland bedragen € 6,75 voor pakketten maximaal tot 10kg en een pakket omvang van 100x50x50cm. De verzendkosten voor pakketten zwaarden dan 10 kg en groter dan 100x50x50cm bedragen € 13,00. 

– Indien U een bestelling plaatst bij ons boven de € 45,00 zijn de verzendkosten voor onze rekening en is de verzending voor U dus gratis. Dit geldt alleen voor Nederlandse verzendadressen.

– De volgende mogelijkheden van verzending zijn:

* Uw pakket verzenden via PostNL,

* Uw pakket afhalen bij een PostNL servicepunt bij U in de buurt (kijkt U wel naar de openingstijden van dit servicepunt wanneer U uw pakket kunt ophalen bij hen) of

 * U kunt uw bestelling op de sportschool ophalen. U kunt bij ons zowel contant (graag gepast) als met een tikkie betalen. Wij adviseren wel om een app van een QR-code scanner te downloaden op uw telefoon. Wij prefereren een digitale-betaling. Als U uw bestelling bij ons afhaalt ontvangt U eerst een bericht dat uw bestelling klaar staat. Let wel even op de openingstijden.

Indien U gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zijn de kosten van terugzending voor uw rekening.
Zodra wij het pakket hebben ontvangen, zullen wij binnen 14 dagen na herroeping het bedrag van het/de teruggestuurde product(en) op uw IBAN overmaken, Mits deze onbeschadigd, ongebruikt en verzegeld zijn.
Indien er bij de bestelling geen verzendkosten in rekening zijn gebracht, door bijvoorbeeld een bestelling boven de € 45,-, dan worden de verzendkosten van de bestelling alsnog in rekening gebracht en zullen worden verrekend.

Heeft u verder nog vragen dan kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier of mailen/bellen naar:
info@medifit-nw-lekkerland / 0184-681166 / 06-81191588