Ga naar de inhoud

wie zijn wij

commit to be fit

over ons

Het maakt niet uit of je nu een beginnende sporter of een echte “die hard” bent, een “loner” of juist iemand die graag met een maatje traint, jong of oud, volslank of skinny en ga zo maar door…  Bij Medifit is iedereen welkom. Wat wij het belangrijkste vinden is dat je het naar je zin hebt en dat je met een trots en voldaan gevoel weer naar buiten stapt.

Ons pand is voorzien, zowel boven als beneden, van airconditioning. We hebben een dames en een herenkleedkamer, beide voorzien van douches en toilet. Om je spullen veilig op te bergen kun je gebruik maken van de lockers. Deze zijn gratis te gebruiken. Ook zijn wij in het bezit van een AED.

In de sportschool hebben we ook een leuke zithoek waar leden na de training even na kunnen kletsen en gratis van een heerlijke cappuccino, espresso, thee of chocolademelk kunnen genieten.

stukje geschiedenis

Even een stukje geschiedenis over ons. Op 16 oktober 2004 zijn wij begonnen met Fitness in een klein huurpandje in Nieuw Lekkerland. Na anderhalf jaar bleek dat het pandje te klein werd. Gelukkig stond er vlakbij een groter pand te koop en konden we verder groeien.

Doordat er veel vraag was naar groepslessen, waar wij niet genoeg ruimte voor hadden, hebben we in 2009 er een verdieping op laten zetten. Tegenwoordig staan er vele lessen op het rooster, zoals; Zumba, Spinning, Bodyshape, Yoga, etc.

Om toch wat meer krachtapparatuur voor de jeugd kwijt te kunnen zijn we in 2013 naar voren uitgebreid. Ook dit bleek niet voldoende. Alsof het zo moest zijn ging onze buurvrouw verhuizen naar de andere kant van het dorp. Zo konden we in 2016 toch flink uitbreiden en hebben nu ook een mooie grote functionele zone. Totaal hebben we nu zo’n 600 m2 waar de leden, zowel gevorderde als beginner, naar hartenlust kunnen sporten.