Warning: Illegal string offset 'order' in /home/sites/site40701/web/wp-content/themes/sheeva/core/functions-core.php on line 19
Lessen | Medifit

Lessen

Klik hier voor onze les en openingstijden.

 

Bkick

Een perfecte mix van fighting en aerobics op een staande kick-bag. Deze les is voor zowel mannen als vrouwen. Bkick is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress botvieren op de kick-bag.

 

 

 

Spinning

Indoor Cycling op een speciale spinningfiets, waarbij op de beat van ritmische muziek een fiets workout wordt gegeven. Er wordt tevens met hartslagmeters gewerkt.

 

 

 

Yoga

Een Body & Mind groepsles. Hierbij wordt gewerkt aan verbetering van de houding, lenigheid, coordinatie, ademhaling, evenwicht en het verminderen van Stress.

 

 

 

[/two_fourth_last]

Fitness

Onder begeleiding van een erkend instructeur kunt u trainen op cardio- en krachtapparatuur. Indien gewenst kan er een trainingsschema op maat gemaakt worden. U kunt in overleg met de instructeur uw doel(en) bepalen, zodat het schema later weer aangepast kan worden.

 

 

 

Voedingscoach

Trainen onder begeleiding van een voedingscoach. Aan de hand van een intakegesprek gaan we kijken hoe we het beste te werk kunnen gaan. Welk voedingsadvies en trainingsschema bij jou past. Simpele aanpassingen in het voedingspatroon en (nog) meer plezier krijgen in bewegen!

 

 

Zumba

Een dans workout, die effectieve oefeningen combineert met exotische ritmes zoals Salsa, Merengue, Cumbia,Samba, Calypso, Reggaeton, etc.